Waarom SaaS platformen de toekomst van e-commerce bepalen

Waarom SaaS platformen de toekomst van e-commerce bepalen.

En jij de boot niet mag missen... Webinar over hoge snelheid, lage TCO en maximale ontzorging met SaaS.

Digitale transformatie met de kracht van SaaS

Kampt jouw organisatie met verouderde software voor jullie webshop? Kun je veranderingen in de markt niet snel doorvoeren? En ben je op zoek naar een goedkoper, dynamischer en flexibeler platform, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Het antwoord op deze vragen is SaaS. Hiermee ben je overal toegankelijk, schaalbaar en up-to-date. En dat allemaal met een razendsnelle implementatie. Hoe dan?

Webinar over betaalbare SaaS software.

In dit webinar nemen Directeur Jurriën Kerstholt en Business Analist & Teamlead BigCommerce Jeroen Strijdveen je mee in het e-commerce landschap dat klaar is voor de toekomst. 

Hierin wordt niet alleen het e-commerce platform als basis van jouw webshop uitgelicht, maar ook de gehele onderlaag en integraties die allemaal onderdeel zijn van je technologische tak. Aan de hand van klantcases van o.a. Studio Anneloes en OnlineVerf nemen we je mee in een betaalbare e-commerce oplossing.

Na dit webinar weet je alles over:

  • De revolutie van SaaS in e-commerce, en hoe dit aansluit bij jouw e-commerce wensen;
  • Hoe je in slechts 3 maanden live kunt gaan (zowel B2B als B2C) - niet alleen met je webshop, maar ook met alle integraties die nodig zijn om jouw e-commerce te laten werken;
  • Succesverhalen van toonaangevende bedrijven, waaronder Onlineverf.nl en Studio Anneloes.

Schrijf je nu in en leer van de experts!

 

Het live webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Na aanmelding ontvang je een replay van het webinar.