Replatforming:
van custom naar standaard.

Verder kijken dan je neus lang is

Van B2B webshop naar future-proof platform.

Je hebt momenteel een goedlopende webshop, met customized features die goed aansluiten bij jouw organisatie en klanten. Dat was ook de situatie bij Heutink, marktleider in educatieve materialen. Door hun succes en nieuwe klantbehoeften ondervonden ze echter steeds weer nieuwe uitdagingen met hun eigen maatwerk webshop, zoals grote afhankelijkheid van technische expertise, self-service behoeften van klanten en de wens voor up- en cross sell kansen door personalisatie. Dit moest opgelost worden, om verdere groeiambities mogelijk te maken.

De grote vraag voor Heutink - maar ook voor jou - is: hoe future-proof is jouw e-commerce platform? Hoe maak je jouw platform schaalbaar en wat is daarvoor nodig? Hiervoor hoef je jouw maatwerk webshop niet weg te gooien of na te bouwen. Behoud de unieke elementen en vul deze aan met meer conventionele en gestandaardiseerde features, die al bewezen zijn binnen e-commerce. Hoe? Dat leer je tijdens dit webinar. Aan de hand van een praktijkcase van Heutink nemen Intershop en De Nieuwe Zaak je mee in hoe jij ook jouw e-commerce platform klaar kunt stomen voor de toekomst*.

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • hoe je overzicht krijgt in al jouw custom features;
  • welke gestandaardiseerde features jij toe kunt voegen aan jouw webshop om jouw e-commerce platform meer schaalbaar te maken;
  • hoe je bepaalt waar je nu in moet investeren om digitaal de volgende stap te zetten.

Het webinar is reeds live gegeven. Je kunt het webinar nog wel terugkijken.

Laat je gegevens achter en kijk hem nu terug!