Hoe ziet het marketingteam van de toekomst eruit?

Verder kijken dan je neus lang is

Ontdek de marketingstrategie
die werkt.

Ziet jouw marketingteam er hetzelfde uit als tien jaar geleden? Kleine kans, want datagedreven marketing is geen dag hetzelfde! Nieuwe technologieën, veranderende klantbehoeftes en wetgeving zorgen voor nieuwe werkwijzes. Maar ook vergrijzing, een grotere behoefte aan deeltijd werken en gebrek aan kennis zorgen ervoor dat marketingteams veranderen. Welke skills zijn onmisbaar voor de marketeer van nu? En welke strategie werkt écht? 

In dit webinar vertellen Digital Performance Manager Iris Jansen en Account Director Theo Clevering je over hoe je jouw team voorbereidt op toekomstige veranderingen in digitale marketing. Wil je jouw concurrentie voorblijven, dan moet je hier tijdig op voorsorteren.

Na dit webinar weet je:

  • welke skills jouw marketingteam nodig heeft;
  • hoe je jouw team toekomstbestendig maakt;
  • hoe je hierin de juiste doelen stelt en een passende strategie volgt;
  • hoe je data en technologie hier een rol in laat spelen.

Het webinar is live te volgen op donderdag 22 september om 11:00 uur *. Zorg ervoor dat je van te voren jouw prangende vragen verzamelt, zodat je die tijdens de vragenronde direct kunt stellen.

Meld je nu aan en mis het live webinar niet!

 

* Kun je het webinar niet live bijwonen? Niet getreurd! Het webinar wordt ook opgenomen en met je gedeeld, zodat je hem later nog terug kunt kijken.