De SaaS revolutie. En hoe dit aansluit bij jouw e-commerce wensen.

De SaaS-revolutie.

En hoe dit aansluit op jouw
e-commerce wensen.

Webinar over hoe SaaS jouw webshop naar een hoger niveau tilt.

SaaS: buzzword of essentiële verandering?

Maximale ontzorging van updates, performance en onderhoud.

Ben jij klaar met de hoge investeringen in tijd en geld op het gebied van updates, performance en onderhoud van je e-commerce platform? En heb je geen budget meer over voor campagnes of nieuwe features? Heb je een webshop, dan komt dit je vast bekend voor. Gelukkig is er een oplossing; SaaS!

Binnen het ecosysteem van SaaS e-commerce oplossingen word je ontzorgd op het gebied van hosting, security en performance en kun je gemakkelijk (of zelfs automatisch) nieuwe features toevoegen, waardoor jouw webshop altijd up-to-date is en je je concurrentie een stap voor blijft. Geen gedoe, maximaal resultaat.

Zo tilt SaaS jouw webshop naar een hoger niveau.

Oprichter Jurriën Kerstholt en Team Lead Digital Commerce Jeroen Strijdveen (De Nieuwe Zaak) schuiven in dit webinar aan tafel met Shopify Country Lead Mel van Lieshout en delen alles over SaaS e-commerce en waarom jij nú op deze trein moet springen.

Na dit webinar weet je hoe:

  • je jouw concurrentie voorblijft met jouw moderne e-commerce platform;
  • SaaS leidt tot maximale ontzorging op het vlak van updates, performance, en onderhoud, waardoor je kunt focussen op de groei van jouw klanten en bedrijf;
  • unified commerce helpt bij het verkrijgen van een compleet, realtime beeld van al je kanalen, betalingen, productinformatie, en klantinteracties;
  • het bovenstaande leidt tot loyale klanten en een hogere omzet.

Laat je gegevens achter en meld je aan voor het webinar!

Het live webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Na aanmelding ontvang je een replay van het webinar.