De SaaS revolutie. En hoe dit aansluit bij jouw e-commerce wensen.

De SaaS-revolutie.

En hoe dit aansluit op jouw
e-commerce wensen.

Live webinar op vrijdag 19 april over hoe SaaS jouw webshop naar een hoger niveau tilt.

Webinar | 19-4-2024 om 11:00 uur live

Maximale ontzorging van updates, performance en onderhoud.

Ben jij klaar met de hoge investeringen in tijd en geld op het gebied van updates, performance en onderhoud van je e-commerce platform? En heb je geen budget meer over voor campagnes of nieuwe features? Heb je een webshop, dan komt dit je vast bekend voor. Gelukkig is er een oplossing; SaaS!

Binnen het ecosysteem van SaaS e-commerce oplossingen word je ontzorgd op het gebied van hosting, security en performance en kun je gemakkelijk (of zelfs automatisch) nieuwe features toevoegen, waardoor jouw webshop altijd up-to-date is en je je concurrentie een stap voor blijft. Geen gedoe, maximaal resultaat.

Zo tilt SaaS jouw webshop naar een hoger niveau.

Schrijf je in voor ons live webinar op vrijdag 19 april om 11:00 uur! Oprichter Jurriën Kerstholt en Team Lead Digital Commerce Jeroen Strijdveen (De Nieuwe Zaak) schuiven aan tafel met Shopify Country Lead Mel van Lieshout en delen alles over SaaS e-commerce en waarom jij nú op deze trein moet springen. Ook kun je tijdens de live Q&A in dit webinar al je prangende vragen stellen.

Na dit webinar weet je hoe:

  • je jouw concurrentie voorblijft met jouw moderne e-commerce platform;
  • SaaS leidt tot maximale ontzorging op het vlak van updates, performance, en onderhoud, waardoor je kunt focussen op de groei van jouw klanten en bedrijf;
  • unified commerce helpt bij het verkrijgen van een compleet, realtime beeld van al je kanalen, betalingen, productinformatie, en klantinteracties;
  • het bovenstaande leidt tot loyale klanten en een hogere omzet.

Meld je nu aan en leer in dit webinar van onze experts hoe SaaS werkt voor jouw business!